Norwegian English German
A- A A+

Flakstad Familieturlag/Kakaobartene 2017

Flakstad Familieturlag/Kakaobartene ble startet høsten 2013, og er et tilbud til alle som er glade i å være ute i frisk luft, og ha det sosialt i godt lag med andre. Turene skal være enkle, og de skal passe godt for alle i alderen 0-100 år! Med andre ord: alle som har lyst til å bli med og oppleve det fantastiske landskapet i kommunen vår, og ha ei sosial stund der praten går lett langs løypa (som du går i ditt eget tempo) og rundt bålet. Der bålkaffen (kakaoen) smaker fortreffelig, og der det blir fortalt ei «røverhistorie» eller to.

Du trenger ikke være bosatt i kommunen for å bli med. Du kan gjerne komme fra en av de andre 427 kommunene i Norge. Det er heller innen innmelding eller påmelding for å være med på turene. Alt du trenger å gjøre, er å møte opp på oppmøtestedet til opplyst tid. Medlemskontingent = kr. 0,-

Flakstad Familieturlag/Kakaobartenes ønske, er at alle deltakerne skal gå hjem med et smil om munnen, og muligens en flott kakaobart over smilet etter en snill stund i frisk luft. Etter over 3 års aktivitet og 52 gjennomførte turer, «klinker» vi til igjen med nytt turprogram for 2017.

 

Utskrift E-post