Norwegian English German

Lysbøen kino

Med forbehold om endringer.

Billettpris kr. 70,- for filmer som begynner kl. 18.00.
Billettpris kr. 90,- for filmer som begynner kl. 19.00 eller senere.

Flere detaljer om filmene finner du på: www.filmweb.no/kino


Ekspedisjon Knerten

Søndag 19. november 2017 kl. 17.00
Kinopremiere 17.11.17
Lengde: 1 time 14 min
Tillatt: Alle

Lillebror flytter med Knerten og familien sin til Vestlandet, men han drømmer om enda større ekspedisjoner. Lillebror drømmer om å være polfarer som kjemper seg gjennom snøen mot polpunktet.
Han vil ha massevis og lassevis av snø til jul, men det er ikke et fnugg snø på stedet Lillebror og Knerten har flyttet til. Det bare regner i bøtter og spann, men på fjellet skal det ligge en masse snø. Plutselig en dag har Knerten forsvunnet! For å redde vennen sin, sniker Lillebror seg ut på en farefull ekspedisjon, og da må også far dra for å finne de to bestevennene. Oppe på fjellet blir alle overrasket av en snøstorm og dermed får Lillebror og Knerten mer snø enn de kunne drømme om. Som om ikke det var nok, dette hender på selveste julaften!

Utskrift E-post

Mord på Orientekspressen

Søndag 19. november 2017 kl. 19.00
Kinopremiere 10.11.17
Lengde: 1 time 53 min
Tillatt: 12 år

Basert på den bestselgende krimromanen av Agatha Christie, kommer nå "Mord på Orientekspressen" i ny, fantastisk filmutgave.
Historien er kjent; et mord er skjedd. Hvem er morderen? Tretten personer befinner seg på en overdådig togtur gjennom Europa.
Et mord skjer og alle de tretten er mistenkte. Heldigvis befinner Hercule Poirot også på dette toget. Klarer han å løse mysteriet før det skjer flere mord?

Utskrift E-post

Karsten og Petra lager teater

Søndag 26. november 2017 kl. 17.00
Kinopremiere 27.10.17
Lengde: 1 time 21 min
Tillatt: Alle

Karsten og Petra drar på teater med barnehagen.
Etter å ha sett Tornerose vil Petra lære mer om teater og Karsten fatter interesse for lyssettingen. Etter et spennende møte med teaterdukkene har Løveungen og Frøken Kanin lyst til å bli skuespillere. I barnehagen hører Karsten og Petra om et barnehjem i India som ikke har elektrisitet. Barna får en lys idé: De vil samle inn penger til barnehjemmet ved å lage en teaterforestilling om lysnisser som bringer lys i mørket. Nå starter prosessen med å skape manus, sang, dans, kostymer og scenografi. Og best av alt - alle kosedyrene får lov til å være med i teaterforestillingen!

Utskrift E-post

Kurt Josef Wagle og mordmysteriet på Hurtigruta

Søndag 26. november 2017 kl. 19.00
Kinopremiere 24.11.17
Lengde: 1 time 20 min
Tillatt: 

Kurt Josefs trofaste makker, trubaduren Rock Fjellstad, har fått spillejobb på Hurtigruta.
På jobb om bord på båten viser det seg at én person har drept én av andre passasjerene - faktisk båtens innleide musikalske stjerne: Marion Ravn. Kultfilmen "Kurt Josef Wagle og legenden om Fjordheksa" - Norges første 3D-film - får endelig en oppfølger. Kanskje uventet for noen, men veldig etterlengtet av fansen til gjengen bak Kill Buljo- og Død Snø-filmene. Når vi nå skal følge den førtidspensjonerte fiskeren Kurt Josef på ny beveger vi oss ut fra Alta og til sjøs. Som sist møter vi også denne gangen en relativt broket forsamling rundt våre hovedpersoner.

Utskrift E-post