Norwegian English German
A- A A+

Send stoff eller tips oss! Kontakt: redaksjon@flakstadnytt.no Tlf. 995 16 132

Konvolutt med narkotika til rådhuset

Tirsdag formiddag mottok politiet melding fra rådhuset i Flakstad om at det var mottatt en forseglet pose med innhold i form av pulver, opplyser Nordland politidistrikt i en pressemelding.

- Politiet rykket umiddelbart ut og fikk sikret konvolutten og innholdet. Selv om man ikke hadde grunn til å tro at pulveret var skadelig tok politiet ingen sjanser, og de som hadde vært i kontakt med konvolutten ble undersøkt av helsepersonell, heter det videre.

Politiet har avdekket hvem konvolutten var ment for, og vedkommende er siktet for brudd på narkotikalovgivningen, og saken etterforskes videre fra Vestlofoten lensmannsdistrikt.

Etterforskningen førte til at en person onsdag er siktet for narkotikalovbrudd. Siktede har avgitt forklaring og har understreket at hensikten aldri hadde vært at noen skulle bli skremt. Lensmann Asbjørn Sjølie opplyser at den som nå er siktet tok selv kontakt med politiet og bad om å få avgi forklaring, Pulveret blir sendt til Kripos for analyse. Deretter blir den sendt videre til en politijurist som tar over.