Norwegian English German
A- A A+

Send stoff eller tips oss! Kontakt: redaksjon@flakstadnytt.no Tlf. 995 16 132

Musikkskolerektor gjennom mange år, Kristina Suni, flytter fra Flakstad

Tekst: Ann Helen F. Jusnes. Foto: Line Karlsen
I disse dager flytter Kristina Suni fra Flakstad. Hun har fått et vikariat som organist i Hallingby i Ringerike kommune.

Det er et vikariat, så det er sjanse for at hun kommer tilbake. Det håper jeg, for Kristina har gjort en stor innsats i kulturlivet i Flakstad i nesten 25 år.

Hun var den som startet undervisning på strykeinstrumenter i kommunen, og ble en av lederne og støttene i strykeorkesteret. Hun var stødig sanger i alle kor i kommunen, spilte og underviste i piano og fløytespill. Hun vikarierte som organist, stilte opp når vi trengte en som kunne spille på arrangementer, og har vært en meget viktig tilrettelegger for all kulturaktivitet.

Kristina er ikke den som stikker seg frem, men jeg vet at vi er mange som setter pris på den store innsatsen hun har lagt ned for et godt kulturmiljø i Flakstad. Jeg vil takke henne for hennes imøtekommenhet, kompetanse, arbeidskraft og alt hun har bidratt med. Det er ikke få elever fra kulturskolen som har underholdt på arrangementer med flott musikk med Kristina trygt ved sin side.

Det er mange unge som har lært å bli glad i musikk gjennom henne. Jeg vil takke Kristina for alt hun har gitt oss i Flakstad.