Norwegian English German
A- A A+

Send stoff eller tips oss! Kontakt: redaksjon@flakstadnytt.no Tlf. 995 16 132

Avisa Lofoten får ny redaktør

Lars Eidissen (36) blir ny redaktør i Avisa Lofoten fra 1. november.

Eidissen kommer fra jobben som sportsjournalist i iTromsø, der han har jobbet de siste seks årene. Han har også tidligere jobbet som frilanser for Nordlys og VG i Tromsø.

- Dette er en utfordring som fristet meg veldig. Å være redaktør for en ung og fremadstormende avis, trigger meg veldig, sier Eidissen.

- Avisa Lofoten holder til i en av de mest spennende regionene i Norge, med en nasjonalt viktig problemstilling knyttet til spørsmålet om oljeutvinning utenfor Lofoten. Regionen står også ovenfor viktige spørsmål knyttet til samferdsel, flyplassløsning og en økende turisme, legger 36-åringen til.

Selv har Eidissen bodd på Andenes, i Bodø og i Tromsø, men har farsslekten sin fra Vestvågøy.

- Farmor bodde i Stamsund som for meg er et barndomsparadis. Den kjærligheten har ikke avtatt, men heller blitt forsterket med årene, sier Lars Eidissen.

Styreleder i Avisa Lofoten, Kenneth Grav, er veldig fornøyd med tilsettelsen:
- Vi har oppnådd de målene vi hadde satt oss, og nå tar vi de rette stegene videre. Lars Eidissen blir en veldig viktig brikke for avisens videre vekst, både på papir og på nett, og vi er veldig glad for at han takket ja til jobben, sier Grav.

Nåværende redaktør, Benjamin Einarsen, er tiltenkt stillingen som daglig leder og markedsansvarlig, mens nåværende daglig leder, Tore Solheim, går over i en ren salgsstilling.

Her er alle ansatte i Avisa Lofoten: Fra venstre: Daglig leder Tore Solheim, journalist Maja Borgvatn Karlsen, ny redaktør Lars Eidissen, journalistisk kontormedarbeider Ann Christin K. Willumsen, og påtroppende daglig leder Benjamin Einarsen. Foto: Stephan Barstrand Pettersen