Norwegian English German
A- A A+

Send stoff eller tips oss! Kontakt: redaksjon@flakstadnytt.no Tlf. 995 16 132

Det nærmer seg U.L. Lysbøens høstmarked

Neste helg er det igjen klart for U.L. Lysbøens tradisjonelle høstmarked.

Marit Friis Eliassen, Gunn-Bente Andresen og Lisbeth Lennertsen i markedskomitéen forteller oss at i år blir markedet en fortsettelse av bruktbutikken Lysbøen har i Flakstad varehus, og ikke i Lysbøens lokale slik som tidligere år. Begrunnelsen er at det vil være en alt for stor arbeidsoppgave å flytte varene opp dit for deretter å flytte ned til bruktbutikken igjen.

Men salgsflaten blir utvidet stort ved at korridorene i varehuset blir tatt i bruk. Her vil masse gjenstander bli utstilt og få en fin eksponering. Mye nytt i lopper pakkes ut blant annet fra et dødsbo.

Lørdag 30. september vil markedet være åpent fra 10.00 til 15.00, og søndag fra 17.00 til 20.00, og som alltid gjelder det å være «første mann til mølla» for å sikre seg de beste godbitene. Begge dagene blir det salg av kaffe og vafler. Komitéen oppfordrer kundene til å ha med kontanter til betaling, men nytt av året er at nå kan også Vipps benyttes.


Denne gangen vil markedet ikke bli avsluttet med auksjon, men dette maleriet av Svolværkunstneren Odd Helmersen kan du gi bud på. Høyeste bud er allerede på 5.000 kroner, så skal du sikre deg det må du nok grave dypere i lommeboka.
Muligheten for å fornye garderoben er også til stede da et begrenset utvalg av «moteklær» vil være til salgs, se for øvrig bilde av fotomodell ovenfor.


Vi nevner også dette fine, gamle pendeluret som Gunn-Bente Andresen viser oss.


Og som alltid store mengder i krustøy og pyntegjenstander – jula nærmer seg og kanskje frister noe nytt til julepynten. Så sett kryss i kalenderen for neste helg og stikk innom U.L. Lysbøens høstmarked!
Alle foto: KIN