Norwegian English German
A- A A+

Send stoff eller tips oss! Kontakt: redaksjon@flakstadnytt.no Tlf. 995 16 132

Fredvangdagan 2017

I fjor ble Fredvangdagan arrangert for første gang. Festivalen ble en stor suksess både blant folk fra bygda og de mange som kom kjørende til Fredvang for å være med på moroa.

– I år gjentar vi suksessen, og kan glede folk med at årets festival blir adskillig mye større enn i fjor! I år blir hovedarenaen for Fredvangdagan det nyoppussede ungdomshuset vårt, og vi gleder oss til å vise alle besøkende hvor fint vi har fått det, etter enorm dugnadsinnsats i mange måneder, forteller Trygve Skogrand i Fredvang og Krystad bygdelag.

Festivalen begynner fredag den 14 juli (kl 12-18) med stort bygdemarked på Ungdomshuset. Et dusin ulike utstillere tilbyr en mengde ulike selvlagede produkter, så som strikkevarer, matter, godteri, syltetøy, hjemmebakte lefser, konfekt, snekkeriprodukter og kunst. Sommerkaféen på ungdomshuset holder åpent hele helga, med salg av kaffe, kaker, varmmat og forfriskninger. Utenfor ungdomshuset blir det staudesalg, og i tillegg arrangerer bygdelaget loppemarked. På veggene i Ungdomshuset stilles det samtidig ut flott kunst av Linn-Arnold Solstad og Steinar Friis.

– Alt dette fortsetter lørdag den 15. Da kan vi også invitere til et besøk (kl 14) på Lofoten Torvmuseum, hvor det arrangeres omvisning i det trivelige museet, og du får mulighet til å kjøpe kaffe og kaker. Kl 13 arrangerer idrettslaget leker for barn på Draugenplassen (rasteplassen rett etter Fredvangbruene) med mulighet for å vinne fine premier. Lørdag kveld, kl 22, har vi ryddet ungdomshuset klart til neste arrangement: En stor sommerfest, - hvor Little Country spiller opp til dans!

Søndag den 16. kl 12  blir det familievennlig fjelltur opp til den fine fjellhytta til bygdelaget, og videre opp til Ryten for de som føler for en litt lengre tur. Det blir sikkert deilig å strekke på bena og komme seg ut i frisk luft etter festen, avslutter Skogrand.