Norwegian English German
A- A A+

Send stoff eller tips oss! Kontakt: redaksjon@flakstadnytt.no Tlf. 995 16 132

Bunnpris får ny eier

Petter Karlsen fra Leknes overtar Ramberg Dagligvarer As og blir dermed den nye eieren av Bunnpris på Ramberg.

Petter Karlsen er i dag eier av Bunnpris Leknes og Gravdal, samt Bunnpris Harstad og 50% av Bunnpris Sortland, så han er ingen nybegynner innen dagligvarehandel. Det er ei forutsetning at alle ansatte får tilbud om å fortsette under den nye ledelsen.

Bunnpris Ramberg eies i dag av Harald Johansen, og butikken er den gamle familiebedriften som startet som Joh. Ludv. Johansen før 1900 og som nå for første gang får eiere utenfor familien.

Karlsen sier på sin Facebookside i dag at han føler seg beæret av å få tilbudet av Harald Johansen. Overdragelsen vil finne sted i midten av juni, og stillingsannonse til ny Butikksjef vil komme umiddelbart.

Harald Johansen sier til Flakstadnytt at det er ingen dramatikk i dette salget, men blir gjort fordi han har mange andre planer i lufta som han vil bruke tiden til. Forretningsbygget som eies av Harald Johansen eiendom AS selges ikke, og her planlegges det opptil 11 leiligheter på toppen av dagens bygg. Videre er det også planer om kafédrift i varehuset, og han ser fram til å kunne trappe ned til en mer normal arbeidstid.